Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7-9-vuotiaita partiolaisia, jotka toimivat laumoissa. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen johtaja, akela.

Sudenpentujen ohjelmassa leikit, seikkailut ja tarinat ovat tärkeitä. Laumat kokoontuvat viikoittain oppimaan juttuja, joita ei koulussa opeteta. Kokousten lisäksi järjestetään retkiä ja muita partiotapahtumia (esim. kesäleiri ja sudenpentujen partiotaitokisat), joissa sudenpennut tapaavat toisiaan. (lähde: Partio.fi)

Meidän sudenpentumme kokoontuvat viikoittain omissa laumoissaan. Tällä hetkellä lippukunnassamme on paljon ensimmäisen ja toisen vuoden sudenpentuja. Kaksi sudenpentulaumaa kokoontuu kirkonkylällä ja yksi Eteläisissä.

Sudenpennut ovat opetelleet erilaisia taitoja ja muiden kanssa toimimista. Pyrimme viikkotoiminnassamme olemaan mahdollisimman paljon ulkona ja järjestämään aktiviteetteja lähimaastossa.

Sudenpennuille järjestetään omia retkiä ja heillä on mahdollisuus osallistua lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Jos esimerkiksi kesäleiri on pitkä, osallistuvat sudenpennut leirille 1-3 päivän ajan.